CommuniceerZo - Leert je helder communiceren - twee dames in gesprek

Over mij

We communiceren de hele dag. Toch is goede communicatie een vak apart. Veel mensen raken de weg kwijt in wollig taalgebruik. Of vage gesprekken. Waarom ingewikkeld doen als het eenvoudig kan? Mijn passie ligt bij het verhelderen van communicatie tussen verschillende doelgroepen. Zowel in woord als geschrift. Kernwoorden die bij mij passen zijn positief en betrokken.

In 2021 rondde ik mijn opleiding Train de Trainer bij de School voor Training af. Daarnaast volgde ik verschillende trainingen over communicatiemodellen. Ik sta ingeschreven als docent bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ik geef schrijftrainingen en trainingen in communicatievaardigheden. Daarnaast werk ik bij een woningcorporatie als communicatiemedewerker.

‘Een ontzettend leerzame training die online heel goed te volgen was! De uitleg was ondersteund met visuele plaatjes. Mijn complimenten. Ook voor de voorbereiding. We leerden elkaar vooraf kennen met een filmpje via WhatsApp. Kortom, een leuke geslaagde training, waarbij je leert om nee te zeggen zonder gedoe.’
Jessica Berndsen
Over de training 'Nee zeggen zonder gedoe'

Over mijn werkwijze

Ik houd van praktisch én leerzaam. In mijn trainingen zie je dat terug.

Vraag

Heb je een trainingsvraag voor mij? Dan probeer ik jouw praktijk in beeld te brengen. Wat zijn lastige situaties? Wat doet de deelnemer nu niet handig? Wat moet de training opleveren? We doen een intakegesprek en ik maak een offerte. In deze offerte staat een globaal programma.

Intake

De training stem ik graag af op jouw praktijk. Daarom doe ik een intake met de deelnemers. Afhankelijk van de training is dit een schriftelijke of telefonische intake. Of een gesprek met de deelnemers. Zo maak ik het programma nog meer op maat.

Trainen!

We gaan aan de slag. Een paar uren of meerdere dagdelen. In een groep of individueel. Doe je een training van meerdere dagdelen? Dan ontvang je na de training een certificaat. Een training kan incompany, op een locatie in De Knipe (vlak bij Heerenveen) of online.

Evaluatie

Na de training hoor ik graag wat je ervan vond. Ik laat deelnemers een evaluatie invullen. De uitkomsten van de evaluatie zet ik overzichtelijk voor je op een rij. 

Over CommuniceerZo

Communiceer zó! De naam zegt het al. Ik houd van lekker duidelijk. In mijn trainingen leer ik je hoe je helder communiceert. ‘Zo’ staat voor ‘op deze manier’. Met communiceren bedoel ik schriftelijke communicatie, mondelinge communicatie én online communicatie.

Het logo straalt communicatie uit. De ‘o’ kun je zien als een tekstwolk en een oog. Eén en al communicatie! En als we dan communiceren in de roos… dan communiceren we zó! 👍.